Minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič na objektih Kolektorja CPG d. d.

datum: 07.03.2017

Vlada RS je v okviru obiska v Goriški statistični regiji uvrstila v program tudi ogled infrastrukturna projekta na lokacijah podjetja Kolektor CPG d. d.. Obiskal jih je minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič.

Minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič na objektih Kolektorja CPG d. d. v okviru obiska vlade RS v Goriški statistični regiji

Izjava za javnost

V program obiska vlade RS v Goriški statistični regiji je bil umeščen tudi ogled ministra za infrastrukturo dr.  Petra Gašperšiča na infrastrukturnimi projekti med katere spadata tudi gradbišči, kjer je izvajalec del Kolektor CPG d. d. in sicer:

  • gradbišče na 4. razvojni osi (Stopnik – Dolenja Trebuša)
  • obnovljeni most čez Sočo v Plavah

Najprej je obiskal gradbišče na 4. razvojni osi (Stopnik – Dolenja Trebuša), na lokaciji -  gradbišče Stopnik, kjer ga je sprejel direktor Kolektor CPG g. Kristjan Mugerli. Ministra Gašperšiča je spremljal tudi direktor Direkcije RS za infrastrukturo g. Damir Topolko z delegacijo. Ogleda se je udeležil tudi župan občine Tolmin g. Uroš Brežan.

Popoldne pa se je delegacija nadaljevala ogled mostu čez Sočo v Plavah, kjer se jim je pridružil tudi župan občine Kanal ob Soči g. Andrejem Maffi.  

 

Obisk vlade v Gori+íki regiji, 6.3 (1)

 

DSC_0107

                                   

Fotografije:

  1. 4. razvojni osi (Stopnik – Dolenja Trebuša): Ministrstvo za infrastrukturo, Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo in Občina Tolmin (Špela Kranjc)
  2. Most čez Sočo v Plavah: Občina Kanal (Matejka Maver Pregelj)
nazaj na prejšnjo vsebino