Gradbeni obrati

V enoti gradbeni obrati našim odjemalcem tržimo najkakovostnejše izdelke in zagotovljamo pravočasne in zanesljive storitve.

Z nakupom obrata Laže konec leta 2014, ki je zaokrožena celota od pridobivanja, predelave, proizvodnje in prodaje gradbenih materialov, smo obstoječim kapacitetam dodali nove, s katerimi smo si zagotovili pogoje za prisotnost na avtocestnem programu ter surovinsko bazo za celoten srednji in zahodni predel Notranjske ter večji del Primorske.

V naših asfaltnih bazah proizvajamo asfaltne zmesi, s katerimi lahko zadovoljimo povpraševanja še tako zahtevnih odjamalcev.

Uporabnikom ponujamo vse vrste peskov, ki so primerni za zidanje in ometavanje, za izdelavo estrihov in tlakov ter poizvodnjo asfalta, gramoze za proizvodnjo vseh vrst betonov, betonskih izdelkov in fasadnih plošč ter tamponske nasipne materiale.

V družbi imamo več betonarn, v katerih proizvajamo betone tudi za najzahtevnejše objekte.

Skladno z našo zavezanostjo k prijaznemu ravnanju z okoljem v naših obratih in proizvodnji z investicijami v nove tehnologije in opremo ter znanje izboljšujemo parametre donosnosti, učinkovitosti, varstva okolja in razpoznavnosti.